• vr 13 december 2024 van 20:15 tot 23:59 uur
I.s.m. Tope Sterker.
Variatie is in de carrière van pianist-componist Jef Neve duidelijk een sleutelwoord. In wisselende formaties bracht hij zijn pianospel over genres heen, gaande van tours met Gabriel Rios en José James tot klassiek pianist Liebrecht Vanbeckevoort en rapper Typhoon. Zijn absolute doorbraak kwam er in 2014 met zijn soloalbum 'One', gevolgd door een wereldwijde tournee.
“Kun je je de laatste keer herinneren dat je een geweldige avond had met vrienden? Die avond die je nooit meer vergeet, omdat je zo genoten hebt? (…) En dan plotseling, midden in die avond vol gelach en plezier, overweldigt je dit warme gevoel van geluk. Wel, precies dat moment waarop je hart helemaal vervuld is, dat is het gevoel waarop ik dit album heb gebouwd, dat is That Old Feeling.” - Jef Neve.
Bekende en minder bekende songs passeren, naast eigen werk, de revue op het nieuwe album 'That Old Feeling'. Van Damien Rice tot Marvin Gaye en Paul Simon. Op plaat ingezongen door straffe zangers en zangeressen, van Madeleine Peyroux en Trijntje Oosterhuis tot Sam Sparro. Live worden dat de stemmen van Monique Harcum en Sam Merrick.

Locatie

Theaterzaal De Valkaart
Albrecht Rodenbachstraat 42 , 8020 Oostkamp

Prijs

  • Basistarief 25
  • -26 jaar of +65 jaar of houder EDC-kaart 22,5
  • -26 jaar of +65 jaar of houder EDC-kaart Kassa 22,5
  • standaard 25

Reserveer

Organisatie

Vrije tijd: cultuur Oostkamp
Siemenslaan 1 , 8020 Oostkamp

Niveau Nederlands

Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.