Nieuwsbrief Simal

Gepubliceerd op vrijdag 7 jun 2024 om 12:27 uur

Nieuwsbrief 6 - 2024

In de 6de nieuwsbrief van Simal is er vooral muzikaal nieuws te lezen, helaas zonder klank. Er wordt in de zomer namelijk gestart met een nieuwe cursus gitaar. Verder is Simal aanwezig op Feest in ’t Park in Brugge en op Feest Mondiaal in Oostkamp. Tot dan?    

Nieuwsbrief 5 - 2024

Sponsorfirma Gardeco bracht onlangs een bezoek bracht aan het project. Verder bleek april trouwens niet alleen in België een natte maand, in Salvador viel er 3 keer meer regen dan normaal. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief. Er is ook een folder waar je meer informatie over Simal terugvindt.

Nieuwsbrief 4 - 2024

Simal schrijft vanuit Brazilië met nieuws over een nieuwe tochtgenoot ‘Dengo’, een Braziliaans cacao- en chocolademerk met een faire en sociale impact. Simal helpt gezinnen en jongeren in de regio rond Salvador, een stad met hoge cijfers op het gebied van armoede, ondervoeding en werkloosheid.

Nieuwsbrief 3 - 2024

Simal schrijft in een aantrekkelijke nieuwsbrief over een nieuwe partner, de start van het schooljaar en een boekentip. Benieuwd? Lees er hier alles over in de nieuwsbrief in bijlage.

Meer info en contact

Ga naar de website van Simal..

Anne Keirse, Legeweg 75 – 8020 Oostkamp - keirseanne@gmail.com.